zaterdag 3 november 2007

Gisteren wilden we ook bloggen hoor, maar dat ging dus niet omdat wij zo keihard belet waren omwille van een dinosauriër, allé

Wat dacht u nu eigenlijk? Dat wij gisteren niks gepost hebben omdat we daar geen zin in hadden???!
Fout! Fout! Fout!
Wij werden gisteren belet te bloggen en wel omdat er enorme graafwerken gaande waren in ons stulpje. Meisje, een hooggevoelig meisje uit Leuven van 9 jaar, had in een levensechte droom de visualisatie gezien van het skelet ener iguanodon. En, je zal het altijd zien, die lag pal onder onze woonst gepositioneerd!

Licht verveeld, maar met studentikoos enthousiasme (vooral Pieter) namen wij bezit van onze biezen en spoeden wij ons met z'n allen naar onze respectieve ouderlijke woonsten om aldaar de dag door te brengen. De graafwerken vereisten immers een volledige stilte en concentratie van de heren gravers en onze technotunes zouden dus geenszins over het werkterrein hebben kunnen geschald.

Nu, dat is wel fijn, dat iguanodonskelet hebben wij mogen houden. Stom wel, want het brak in wel duizend stukjes toen Steven er met een balletje tegen trapte. Het schijnt dat we voor dat skelet best nog een aardige duit hadden kunnen opstrijken. Dat wordt dus nu met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid geen I Love Techno dit jaar, voor ons.

Zonde.

Van de redactie, door Alexander.

PS: de iguanodon op de afbeelding kijkt wat boos omdat we geen Kolonisten van Catan met hem wilden spelen.

Geen opmerkingen: