woensdag 14 november 2007

'Enriqué' is Roemeens voor 'dampende drol'

Wij van oppendorp.blogspot.com zijn ook solidair met andere sites. Zo is het dat wij dagelijks ook andere sites bezoeken omdat die ook goed zijn. Neem nu de Starlounge van MSN. Die is te gek. Elke dag de leukste celebs met de hotste nieuwtjes en dat helemaal op "jouw maat"! Het is ondertussen al mijn startpagina.

Ook vandaag staan er weer heel wat lekker weggeschreven artikeltjes op de Starlounge te pronken - het één al schandaliger dan het ander!
Neem nu "Smsjes doen Prins Harry de das om". Da's zo droevig! Prins Harry had gesmst met een fannekeuh en dan had zijn spreekwoordelijke 'girlfriend' die smsjes ook gelezen! Ze was verdrietig dan, want die was helemaal vanuit Zimbabwe naar Buckingham Palace komen wonen voor Prins Harry. De schaamteloze rugbylul!

Of het artikel over Dana Winner. "Ze is niet zo braaf als ze eruit ziet" staat er toepasselijk boven. De roemruchte chanteuse heeft een boete gekregen voor overdreven snel rijgedrag. De blonde drol! Ze was over de witte lijn gereden om een andere automobilist in te halen, en dat nog wel in een bogt. Daarmee heeft ze 14 mensen - waaronder 1 koper van haar laatste album - in gevaar gebracht. Voor je het weet is zo'n Dana Winner de Vlaamse Foxy Brown of Li'l Kim en zit die in 't cachot.

Maar het artikel dat vandaag werkelijk mijn aandacht gegrepen heeft is toch wel dat van Enriqué Iglesias - de viriele Spaanse crooner - en die voze del van een Stephanie (17). Dat zat zo: Enriqué was komen optreden in Vlaanderen en Stephanie was daar ook (in 't publiek). En dan had Enriqué die Stephanie na het optreden zo brutaal verkracht in de back stage. En die Stephanie had dan geprotesteerd en al. Alsof gij voze sloor nog ooit eens de kans krijgt om door een tettenman als Enriqué verkracht te worden, voze slons! Echt ik heb medelijden met u, meiske! Wist ge da!? Hè? Wist ge da de mighty Ac medelijden met u heeft??? Hè!?
Antwoord wijf! Denk na wijf! Ah nee, da's waar, ge hebt uw laatste beetje hersens in uw tieten laten inplanten!

Geen opmerkingen: